Rezultate TUR
5 participanți
Pagina 1 din 1
Re: Rezultate TUR
Aici ve-ti posta rezultatele din TUR. Rezulatele trebuie sa fie confirmate, altfel nu vor fi luat in seama!
confirmLik3Fr4sH a scris:Inter Milan 1 - 5 Chelsea
plapi- Membru
Data de inscriere : 20/02/2011
cypy- Membru
Data de inscriere : 22/02/2011
plapi a scris:Inter - Lyon 3-3
confirm
Ultima editare efectuata de catre Dori7u in Vin Feb 25, 2011 6:39 pm, editata de 1 ori
Dori7u- Membru
Data de inscriere : 23/02/2011
asta eLik3Fr4sH a scris:Chelsea 5 - 0 Olympique Lyon
Dori7u- Membru
Data de inscriere : 23/02/2011
confDori7u a scris:Lyon 3
Hamburg 2
cypy- Membru
confplapi a scris:Inter - Hamburg 2-1
cypy- Membru
confirmplapi a scris:Inter - Liverpool 2 - 0
mitza_99- Membru
confirmLik3Fr4sH a scris:Chelsea 0 - 4 Liverpool
mitza_99- Membru
confirm si ma retrag. Numai bulanosi in camp asta sa mor eu.Bft si puteti sa imi stergeti contul.mitza_99 a scris:liverpool - hamburg 4 - 3
cypy- Membru
cypy a scris:Confirm si ma retrag. Numai bulanosi in camp asta sa mor eu.Bft si puteti sa imi stergeti contul.
Amice, si eu am pierdut multe meciuri de cand joc FIFA, dar nu am dramatizat atat. Eu cred ca nu stii tu sa pierzi. AAA.. si vis-a-vis de joc, eu cred ca tu nu ai habar sa joci!!! Jocul " FIFA", intradevar se rezuma pe noroc, dar si prin tehnica ( joc de pase, scheme, etc... )
PS: Dovedeste ca ma insel, si ia-ti revansa in RETUR, si poate cu noi jucatori transferati, ne vei face o mare surpriza.
Nu e vorba de asta ca nu stiu sa pierd, nu ai fost in meci sa vezi cum s-a disputat...cred ca si tu ai fi facut la fel.Hai ca mai raman si in retur ca sa termin ce am inceput si dupa aia poti pune in aplicare ce am zis mai devreme.Lik3Fr4sH a scris:
Amice, si eu am pierdut multe meciuri de cand joc FIFA, dar nu am dramatizat atat. Eu cred ca nu stii tu sa pierzi. AAA.. si vis-a-vis de joc, eu cred ca tu nu ai habar sa joci!!! Jocul " FIFA", intradevar se rezuma pe noroc, dar si prin tehnica ( joc de pase, scheme, etc... )
PS: Dovedeste ca ma insel, si ia-ti revansa in RETUR, si poate cu noi jucatori transferati, ne vei face o mare surpriza.
cypy- Membru
cypy a scris:Nu e vorba de asta ca nu stiu sa pierd, nu ai fost in meci sa vezi cum s-a disputat...cred ca si tu ai fi facut la fel.Hai ca mai raman si in retur ca sa termin ce am inceput si dupa aia poti pune in aplicare ce am zis mai devreme.
HeHe... Si pe mine m-a batut Liverpool cu "4-0", recunosc a avut noroc. Am dat 2 bari, a aparat portarul tot ce a prins in cale, dar nu am dramatizat atat.. am fost fair-play si am jucat pana in min "90. btw.. WELCOME BACK !!!
La tine este altceva,la 4-0 nu maraiam...Lik3Fr4sH a scris:
HeHe... Si pe mine m-a batut Liverpool cu "4-0", recunosc a avut noroc. Am dat 2 bari, a aparat portarul tot ce a prins in cale, dar nu am dramatizat atat.. am fost fair-play si am jucat pana in min "90. btw.. WELCOME BACK !!!
cypy- Membru
cypy a scris:
La tine este altceva,la 4-0 nu maraiam...
NO COMMENT !!! Si am incheiat subiectul, daca ai ceva nelamuriri posteaza in sectiunea Discutii libere, AJUNGE cu OFF-topicuri!!!
liverpool - lyon 3 - 0
aveam 4 - 0 in min 60 si am iesit
a spus ca nu mai putea juca
.....
aveam 4 - 0 in min 60 si am iesit
a spus ca nu mai putea juca
.....
mitza_99- Membru
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum: